خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توکیو در شرایط اضطراری/المپیک بدون تماشاگر برگزار می شود

فارس | برگزیده، ورزشی | پنجشنبه، 17 تیر 1400 - 18:52
بر اساس اعلام کمیته ملی المپیک ژاپن به دلیل شیوع ویروس کرونا و اعلام شرایط اضطراری در توکیو، مسابقات بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد.
اعلام،اضطراري،توكيو،ژاپن،برگزار،بازي

بر اساس اعلام کمیته ملی المپیک ژاپن به دلیل شیوع ویروس کرونا و اعلام شرایط اضطراری در توکیو، مسابقات بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، بر اساس اعلام کمیته ملی المپیک ژاپن به دلیل شیوع ویروس کرونا و اعلام شرایط اضطراری در توکیو، مسابقات بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد.
این بیانیه در پی جلسه پنج گروه دولتی و المپیک ژاپن که مسئول بازی ها هستند ، اعلام شد.
در این باره سیکو هاشیموتو گفت: به دلیل همه گیری و شیوه ویروس کرونا برگزارکنندگان چاره ای ندارند جز برگزاری بازی ها به صورت محدود.
البته در این میان رویدادهایی که در خارج از توکیو برگزار خواهد شد و تحت تدابیر شدید محدودیت نیستند، با حضور تماشاگران در نظر گرفته خواهد شد.
در اوایل روز پنجشنبه ، نخست وزیر ژاپن، یوشیده سوگا تأیید کرده بود که بازی ها تحت شرایط اضطراری برگزار می شوند.
سوگا در ابتدای جلسه کارگروه Covid-19 دولت اظهار داشت: تعداد موارد آلوده در منطقه از جمله توکیو از اواخر ماه گذشته در حال افزایش است.
وضعیت اضطراری جدید پایتخت از 12 ژوئیه تا 22 آگوست ادامه خواهد یافت که تمام 16 روز بازی ها را به طور کامل پوشش می دهد.
انتهای پیام/