خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرار قطار باری در ایستگاه سمنان به علت نقص ترمز/قطار با خروج از ریل متوقف شد

فارس | اقتصادی | پنجشنبه، 17 تیر 1400 - 18:30
بروز نقص فنی موجب فرار قطار باری در محدوده بلاک ده نمک-یاتری شد که این قطار پس از خروج از ریل، متوقف شد.
قطار،باري،نمك،فرار،–

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بعد از‌ظهر امروز‌ نقص فنی در قطار باری ‌موجب فرار قطار ‌‌در محدوده ریلی ده نمک – یاتری در منطقه سمنان شد.
مهار این قطار به علت از‌ دست رفتن ترمز‌ و ناتوانی از کنترل دیزل برای لکوموتیوران مشکل شد و قطار باری مذکور با سرعت بیش از ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت در خط ریلی سمنان-تهران حرکت کرد.
قطار مذکور با سرعت ز‌یاد به سمت تهران به حرکت درآمد اما در مسیر ریلی آرادان-سرخه‌، فرعی ایستگاه راه‌آهن یاتری‌، پیش از رسیدن به گرمسار، از ریل خارج شد و این امر موجب توقف قطار شد.
در این حادثه 3 تن مصدوم شدند.
* راه‌آهن: فرار قطار باری در محدوده ده نمک - یاتری خسارتی نداشت‌
در این‌باره شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران نیز طی اطلاعیه‌‌ای اعلام کرد: نقص فنی موجب فرار قطار باری در محدوده ده نمک – یاتری شد و خوشبختانه این اتفاق هیچ‌گونه خسارت مالی و جانی در بر نداشته است؛ به علت نقص فنی، قطار باری در بلاک ده نمک – یاتری فرار کرد که بعد از دقایقی متوقف شد.
انتهای پیام/