خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکسن کووید ۱۹ به شیر مادر نفوذ نمی‌کند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 17 تیر 1400 - 14:47
مطالعات نشان می‌دهد زنانی که در حال شیردهی به نوزاد هستند در صورت تزریق واکسن کووید ۱۹، خطری نوزادشان را تهدید نمی‌کند.
شيردهي،واكسيناسيون،محققان،واكسن،نوزاد

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مدیسن نت، محققان دانشگاه کالیفرنیا بر این باورند که «mRNA مرتبط با واکسن» که از اجزای فعال واکسن‌های کووید ۱۹ است، در ۱۳ نمونه شیر جمع آوری شد و ۴ تا ۴۸ ساعت پس از واکسیناسیون از ۷ فرد شیرده این ماده تشخیص داده نشده است.
در حالی که برای تأیید کامل نتایج، انجام یک آزمایش بزرگ‌تر لازم است، محققان می‌گویند یافته‌های آن‌ها شواهد مهم اولیه را برای تقویت توصیه‌های فعلی مبنی بر عدم انتقال mRNA مربوط به واکسن به نوزاد ارائه می‌کند، بنابراین مادران مجبور نیستند از بین واکسیناسیون کووید ۱۹ و شیردهی یکی را انتخاب کنند.
براساس مطالعات انجام شده، حتی اگر مقادیر اندکی از mRNA بتواند وارد شیر مادر شود، این ماده ژنتیکی توسط سیستم گوارشی نوزاد تخریب می‌شود.
محققان همچنین متذکر شدند که سازمان بهداشت جهانی و آکادمی پزشکی شیردهی هر دو از ایمنی واکسیناسیون مادران در هنگام شیردهی حمایت می‌کنند.
انتهای پیام/