خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۲۶۴ مبتلای جدید به کرونا در لرستان/ ۳۶۶ بیمار بستری هستند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 17 تیر 1400 - 13:00
خرم‌آباد- دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ابتلای ۲۶۴ نفر به کرونا و فوت دو نفر گفت: در حال حاضر ۳۶۶ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند.
كرونا،لرستان،استان

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کوشکی امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت لرستان به لحاظ شیوع بیماری کرونا، اظهار داشت: در مجموع ۳۸۸ هزار و ۲۱۲ نمونه به آزمایشگاه‌ها ارسال شده است.
وی با بیان اینکه جواب ۳۸۳ هزار و ۹۵۷ نمونه داده شده است، عنوان کرد: تعداد نمونه‌های مثبت کرونا در استان تا کنون ۱۲۳ هزار و ۳۸۹ مورد بوده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تعداد نمونه‌های منفی ۲۶۰ هزار و ۵۶۶ مورد بوده است، گفت: در مجموع تا کنون یک هزار و ۹۳۴ نفر به علت ابتلای به این بیماری در استان جان خود را از دست داده‌اند.
وی تعداد بستری‌های مثبت و مشکوک به کرونا در استان را ۳۶۶ مورد عنوان کرد.
بنابر این گزارش تعداد مبتلایان به کرونا در لرستان تا روز گذشته ۱۲۳ هزار و ۱۲۵ مورد، تعداد بستری‌ها ۳۶۳ نفر و فوتی‌ها نیز یک‌هزار و ۹۳۲ مورد بوده است.