خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار معاون وزیر دفاع عربستان و وزیر خارجه آمریکا در واشنگتن

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 17 تیر 1400 - 05:12
معاون وزیر دفاع عربستان سعودی و وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا روز چهارشنبه در واشنگتن با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
وزير،آمريكا،بن،خارجه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «خالد بن سلمان بن عبدالعزیز» معاون وزیر دفاع سعودی و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه ضمن دیدار با یکدیگر در واشنگتن به بررسی همکاری دو کشور و تقویت آن پرداختند.
بنا به این گزارش دو طرف همچنین درباره مهمترین تحولات منطقه و راه‌های همکاری در پرونده‌های مورد اهتمام مشترک بحث و گفت‌وگو کردند.
وزیر خارجه آمریکا و معاون وزیر دفاع آمریکا در این دیدار بر لزوم حمایت از تلاش‌های برای حفظ امنیت و صلح و ثبات منطقه در دو زمینه بین المللی و منطقه‌ای تأکید کردند.
خالد بن سلمان در صفحه توئیتر خود نوشت که او با ویکتوریا نولاند معاون وزیر خارجه آمریکا در امور سیاسی نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.
انتهای پیام