خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین آمار کرونا در ایران؛ افزایش شمار جان‌باختگان و مبتلایان

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 16 تیر 1400 - 14:50
طبق اعلام وزارت بهداشت مجموع جان باختگان ناشی از ویروس کرونا به ۸۵ هزار و ۲۶۱ نفر رسید.
نفر،كشور،دُز،بيماران،مجموع

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز (چهارشنبه، ۱۶ تیر) بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۷ هزار و ۲۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۱۰ نفر از آن‌ها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۱۳۵ نفر رسید.
متاسفانه در شبانه روز گذشته، ۱۶۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۵ هزار و ۲۶۱ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۲ میلیون ۹۶۷ هزار و ۸۲۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.
۳ هزار و ۳۴۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۴ میلیون و ۱۹۸ هزار و ۲۷۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تا کنون ۴ میلیون و ۴۲۴ هزار و ۸۵۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و یک میلیون و ۳۷۹ هزار و ۴۳۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند.
براین اساس مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۸۰۴ هزار و ۲۸۶ دُز رسید.
در حال حاضر ۱۲۰ شهر کشور در وضع قرمز، ۱۸۲ شهر در وضع نارنجی، ۱۴۶ شهر در وضع زرد قرار دارند.
انتهای پیام/