خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت دستگاه قضا از اقدامات پلیس لرستان در برخورد با هنجارشکنان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 16 تیر 1400 - 14:44
خرم‌آباد- دادستان عمومی و انقلاب خرم‌آباد گفت: سیستم قضائی با تمام توان و در چهارچوب قانون از پلیس لرستان و اقدامات و عملکرد این نیرو حمایت خواهد کرد.
قضائي،پليس،وند،دادستان،خرم،اقدامات،دستگاه،عمومي

به گزارش خبرگزاری مهر، امروز چهارشنبه جلسه توجیهی و آموزشی رؤسا و فرماندهان کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی خرم آباد با حضور داریوش شاهون وند دادستان عمومی و انقلاب خرم آباد در محل نمازخانه ستاد انتظامی این شهرستان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد.
دادستان خرم آباد در این جلسه ضمن توجیه و آموزش ضمن خدمت کارکنان به عنوان ضابط دستگاه قضائی، آموزش‌هایی در بحث نحوه گزارش نویسی، تشکیل پرونده قضائی و… را به کارکنان ارائه دادند.
داریوش شاهون وند اظهار داشت: خدمت به مردم شریف استان افتخار بزرگی برای همه ماست که باید شکر گذار این نعمت باشیم.
وی با بیان اینکه پیش بینی و پیشگیری از وقوع جرم در رأس همه امور است و می‌بایست مورد توجه و مشارکت همه جانبه مردم قرار گیرد و استفاده از پتانسیل معتمدان و ریش سفیدان و سایر اقشار جامعه مورد توجه جدی باشد، افزود: پلیس در خط مقدم مبارزه با مجرمان قرار دارد و دستگاه قضائی هم به نوبه خود از اقدامات پلیس در چهارچوب قانون حمایت خواهد کرد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز لرستان خاطر نشان کرد: بحمدالله اقدامات خوبی توسط پلیس و دستگاه قضائی در بحث دستگیری و برخورد با هنجارشکنان و افراد مخل نظم و امنیت عمومی شده است.
شاهون وند تصریح کرد: سیستم قضائی با تمام توان و در چهارچوب قانون از پلیس و اقدامات و عملکرد این نیرو حمایت خواهد کرد.