خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارائه خدمات پس از فروش باعث رونق بازار کالای داخلی می‌شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 16 تیر 1400 - 14:35
قزوین –مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: خدمات پس از فروش و تسهیلات برای مصرف کننده سبب می‌شود رونق بازار کالاهای داخلی بیشترشود که مردم هم از این موضوع سود خواهند برد.
داخلي،حمايت،خارجي،توليد،مصرف،تكنولوژي،كيفيت،تابش

به گزارش خبرنگار مهر عباس تابش بیگدلو در حاشیه بازدید از خط تولید یک شرکت تولید کننده لوازم صوتی و تصویری با تأکید بر حمایت همه‌جانبه از تولیدات با کیفیت داخلی اظهار کرد: رویکرد ما حمایت از تولید داخل است و به‌محض اینکه در تولید محصولی به‌طور کامل به خودکفایی برسیم و و نیاز داخلی را پاسخگو باشیم از ورود برند و کالای خارجی جلوگیری خواهد شد.
رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ادامه داد: قاچاق کالا موضوعی است که در چرخه دولتی به‌شدت باید مراقبت شود، از سوی دیگر در جهت حمایت از تولید داخلی مردم باید همکاری کنند و با روی آوردن به محصول داخلی از مصرف کالای خارجی که حتی خدمات پس از فروش ندارد اجتناب کنند.
وی تصریح کرد: کالاهایی که حمایت ما را دارند حقوق مصرف کننده را رعایت می‌کنند و شرکتی که امروز در آن حضور داریم بیش از ۱۰ مورد تندیس حمایت از حقوق مصرف کننده دارد که یک افتخار است.
تابش عنوان کرد: امروز در نقطه‌ای قرار داریم که کالاها و شرکت‌های با کیفیت داخلی می‌توانند برای جلب نظر مصرف کننده با هم به رقابت بپردازند، خدمات پس از فروش و تسهیلات برای مصرف کننده سبب می‌شود رونق بازار کالاهای داخلی بیشتر شود که مردم هم از این موضوع سود خواهند برد.
این مسئول تصریح کرد: ما روزی به دنبال واردکردن تکنولوژی خارجی بودیم و امروز که به این تکنولوژی دست یافته‌ایم و محصولات داخلی با بالاترین کیفیت و تکنولوژی به‌روز تولید می‌شوند نیازی به میدان دادن به رقبای خارجی نداریم.
وی در خاتمه گفت: ما امروز در تکنولوژی ساخت برابر با رقبا و تولیدات خارجی هستیم، امروز امکان بهره‌برداری از موضع بالاتر را از رقبای خارجی گرفته‌ایم و راه این استثمار را بسته‌ایم و این موضوع بسیار ارزشمند است.