خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیگیری تسنیم نتیجه داد/ کتابخانه شهر "روشناوند" به زودی افتتاح می‌شود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 16 تیر 1400 - 14:24
گروه استان‌ها- با پیگیری صورت گرفته از سوی خبرگزاری تسنیم خراسان رضوی شهر روشناوند به زودی دارای کتابخانه می‌شود.
گناباد،شهر،تسنيم،پروژه،فرماندار،كتابخانه،500

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، شهر روشناوند با جمعیتی بالغ بر 4 هزار نفر حدود 10 سال است که چشم انتظار راه‌اندازی کتابخانه‌ای است که این روزها اقدامات نهایی خود را می‌گذراند.
خبرگزاری تسنیم در راستای پیگیری مطالبات مردمی در بهمن ماه سال گذشته طی گزارشی تحت عنوان "کتابخانه روشناوند 9 سال است خاک می‌خورد / فقط 500 میلیون اعتبار نیاز است‌" پرداخت و این موضوع را پیگیری کرد تا جوانان این شهر دیگر برای به امانت گرفتن یک کتاب فاصله 25 کیلومتری تا شهر را نگذرانند.
حامد قربانی فرماندار گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد در این زمینه اظهار داشت: کتابخانه شهر روشناوند زمانی که بنده مسئولان در شهرستان گرفتن فقط بصورت آهن هایی سرپا بود که در حال فرسایش قرار داشت که ما با توجه به اهمیت و فرهنگی بودند روشناوند هرساله برای آن اعتباری را در نظر گرفته‌ایم.
وی افزود: این پروژه را به صورت مشارکتی انجام دادیم و یکی از خیرین مبلغ 500 میلیون تومان به آن کمک کرد تا پروژه تکمیل شود و در حال حاضر اقدامات عمرانی بنا به اتمام رسیده و انشعابات آن نیز در حال وصل شدند است.
فرماندار گناباد عنوان داشت: محوطه‌سازی آن را در دستور کار قرار داده‌ایم و 200 میلیون تومان در نظر گرفته شده و برای تجهیز آن نیز هماهنگی و مکاتبات لازم با نهاد کتابخانه‌ها صورت گرفته که بزودی شاهد افتتاح این پروژه خواهیم بود.
انتهای پیام/281/ی