خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین اخبار از ممنوعیت سفر تهرانی‌ها/ تردد بین تهران و البرز آزاد است

فارس | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 16 تیر 1400 - 14:23
جانشین پلیس راهور ناجا گفت: در طرح ممنوعیت‌های تردد کرونایی، استان تهران و البرز یکپارچه دیده شده و منعی برای تردد ساکنان بین دو استان وجود ندارد.
تردد،استان،راهور،ناجا،البرز،پليس،تهران

جانشین پلیس راهور ناجا گفت: در طرح ممنوعیت‌های تردد کرونایی، استان تهران و البرز یکپارچه دیده شده و منعی برای تردد ساکنان بین دو استان وجود ندارد.
سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص چگونگی تردد در جاده های کشور با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار رنگ‌بندی کرونایی در کشور در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۲ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۱۴۶ شهرستان در حالت زرد قرار گرفته اند.
جانشین پلیس راهور ناجا با بیان این مطلب که خروج خودروهای بومی از شهرهای قرمز و نارنجی و ورود خودروهای غیر بومی به این دسته از شهرها ممنوع است از اعمال جریمه یک میلیون تومانی و ۵۰۰ هزار تومانی برای متخلفان خبر داد.
وی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص تردد ساکنان استان های البرز و تهران اعلام کرد: البرز و تهران در این طرح یکپارچه دیده شده و منعی برای تردد ساکنان این دو استان وجود ندارد.
وی درباره ممنوعیت سفر تهرانی ها اظهار داشت: خروج پلاک‌های بومی پایتخت‌نشینان با توجه به شرایط قرمز کرونایی ممنوع بوده و محدوده مدنظر مرز استان تهران و از سمت شمال غرب مرز استان البرز دیده شده است.
سردار حسینی با بیان اینکه ماموران گشت پلیس راه و راهور ناجا و دوربین های ثبت تخلف متخلفان را اعمال قانون می‌کنند گفت: ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح برقرار است.
انتهای پیام/