معاون وزیر کشور: 1800 واحد تولیدی تحت تملک شبکه بانکی کشور است/ بانکهای کشاورزی، ملی و ملت در صدر جدول تملککنندگان
معاون امور اقتصادی وزیر کشور با اشاره به اینکه طبق آخرین آمار ۱۸۰۰ واحد تولیدی و صنعتی تحت تملک شبکه ۱۶ بانک عامل کشور هستند، گفت: بیشترین واحدهای تملک شده نیز به ترتیب مربوط به بانک کشاورزی با ۶۰۰ واحد و سپس بانک ملی و بانک ملت است.

معاون امور اقتصادی وزیر کشور با اشاره به اینکه طبق آخرین آمار ۱۸۰۰ واحد تولیدی و صنعتی تحت تملک شبکه ۱۶ بانک عامل کشور هستند، گفت: بیشترین واحدهای تملک شده نیز به ترتیب مربوط به بانک کشاورزی با ۶۰۰ واحد و سپس بانک ملی و بانک ملت است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، بابک دینپرست معاون امور اقتصادی وزیر کشور صبح امروز در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی سازنده قطعات خودرو در تهران در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: امروز از چند واحد تولیدی با تمرکز بر واحدهای قطعه ساز بازدید شد و جمعبندی مسائل و مشکلات نیز در کارگروه رفع موانع تولید استان تهران مطرح و جمعبندی شد.
وی با اشاره به موضوع بینظمی قطع برق به عنوان مهمترین مسئله افزود: تمام واحدها در شرایط فعلی کمال همکاری را با وزارت نیرو دارند و اندکی در خصوص توزیع برق و خاموشیها بینظمی شاهد هستیم.
معاون امور اقتصادی و توسعه منطقه وزارت کشور بیان داشت: مقرر شد جدول آخرین وضعیت برنامه خاموشیها حداکثر تا ۴۸ ساعت آینده ضمن اعمال اصلاحات لازم نهایی شود و جداول خاموشی مناطق و واحدهای صنعتی و تولیدی ۴۸ ساعت قبل از نخستین خاموشی در اختیار استانداری و اداره صمت استان به منظور اطلاع تمامی واحدها قرار گیرد.
دینپرست با اشاره به لزوم کاهش حداکثری قطعیهای غیرمطرقبه و اضطراری برق واحدهای صنعتی گفت: در خصوص مشکلات عمومی خودروسازان و قطعهسازان مقرر شد تا طی جلسهای طرف ۲ هفته آینده این مشکلات مورد بررسی قرار گیرد.
وی با اشاره به موضوع شناسایی و احصا واحدهای تولیدی تحت تملک شبکه بانکی ادامه داد: این موضوع از ۵ سال قبل در دستور کار وزارت کشور قرار گرفت و طی این مدت ۸ دستور ویژه از ریاست جمهور، وزرای اقتصاد و روسای وقت بانکهای مرکزی در این خصوص اخذ شد.
معاون وزیر کشور با اشاره به آخرین آمار موجود خاطرنشان کرد: ۱۸۰۰ واحد تولیدی و صنعتی طبق آخرین آمار تحت تملک ۱۶ بانک عامل قرار گرفتهاند و بیشترین واحدها نیز به ترتیب مربوط به بانک کشاورزی با ۶۰۰ واحد و بانک ملی و بانک ملت است.
دینپرست با اشاره به اینکه ۴۲ درصد یا ۷۵۰ مورد از واحدهای مذکور علیرغم تملک شبکه بانکی فعال هستند، گفت: قطعا این فعالیت با ظرفیت اسمی تولید تفاوت زیادی دارد و ۵۸ درصد این واحدها نیز کاملا غیرفعال هستند.
وی ادامه داد: بیشترین واحدهای تحت تملک غیرفعال نیز مربوط به بانک ملی و بانک ملت است و بر اساس ابلاغ دستورالعمل واگذاری اموال مازاد شبکه بانکی در دهم خرداد، وزارت امور اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی موظف هستند که بر این موضوع نظارت کنند تا واحدهای غیرفعال به شبکه تولید بازگردند.
معاون امور اقتصادی وزیر کشور تصریح کرد: آخرین انتظار ما از بانک مرکزی ابلاغ دستورالعمل جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی تحت تملک شبکه بانکی است که قول دادند تا پیش از پایان دولت دوازدهم این موضوع تصویب و ابلاغ شود تا دیگر بهانهای برای غیرفعال بودن واحدهای تولیدی تحت تملک وجود ندارد و مانعی برای تعطیلی آنها خواهد بود.
انتهای پیام/ ش