خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عصبانیت شدید منصوریان و نیمکت نشینی قلعه‌نویی

فارس | ورزشی | سه شنبه، 15 تیر 1400 - 21:29
سرمربی تیم آلومینیوم اراک بعد از اینکه تیمش از گل گهر گل خورد به شدت عصبانی شد و سر بازیکنانش فریاد کشید.
گل،آلومينيوم،اراك،بازيكنانش،گهر،فرياد،داور

سرمربی تیم آلومینیوم اراک بعد از اینکه تیمش از گل گهر گل خورد به شدت عصبانی شد و سر بازیکنانش فریاد کشید.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در دقیقه 3 مسابقه سر بازیکنانش فریاد زد و از آنها خواست بهتر بازی کنند اما از اواسط نیمه اول قلعه‌نویی روی نیمکت نشست.
* یونس شاکری در دقیقه 29 برای گل گهر گلزنی کرد.
احمد زنده‌ روح پاس این گل را داد او یکی از گل‌سازترین بازیکنان این فصل لیگ است.
* علیرضا منصوریان بعد از گلزنی گل‌گهر به شدت عصبانی شد و سر بازیکنانش فریاد کشید.
دروازه‌بان آلومینیوم اراک روی گل مقصر بود.
* گادوین منشا امروز نیمکت نشین است و به جای او مرتضی تبریزی در ترکیب اصلی قرار گرفته است.
* در یک صحنه کمک داور به سود گل گهر اعلام اوت کرد اما کوپال ناظمی داور مسابقه اوت را به آلومینیوم اراک داد و گفت خودم صحنه را بهتر دیدم.
* در پایان نیمه اول برخی بازیکنان آلومینیوم به داور معترض شود.
* آلومینیوم اراک 8 هفته است که بازنده نشده است و آخرین باخت شاگردان منصوریان در هفته هفدهم مقابل سپاهان بود که با نتیجه 6 بریک رقم خورد.
نیمه اول مسابقه با نتیجه یک بر صفر به سود گل‌گهر سیرجان به پایان رسید.
انتهای پیام/