خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش باران دمای برخی استان‌ها را کاهش می‌دهد

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 15 تیر 1400 - 14:30
امروز تا جمعه به سبب جریانات شمالی در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل بارش باران، گاهی رعد و برق، وزش باد شدید موقت و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.
وزش،باد،دماي،رعد،برق

به گزارش خبرگزاری مهر، امروز تا جمعه به سبب جریانات شمالی در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل بارش باران، گاهی رعد و برق، وزش باد شدید موقت و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود، در این مدت دریای خزر نیز مواج خواهد بود.
امروز در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و شمال و شرق هرمزگان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در فردا رگبار و رعد و برق پراکنده در این نواحی پیش‌بینی می‌شود.
طی سه روز آینده شرق دریای عمان مواج خواهد بود همچنین از بعدازظهر فردا تا جمعه در نیمه شرقی کشور به‌ویژه در منطقه زابل وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک رخ خواهد داد.
آسمان تهران فردا صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۴۰ سانتیگراد و طی روز پنجشنبه صاف و گاهی همراه با وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.