مراکز فرهنگی و حوزههای علمیه به قرارگاه امدادرسانی سیلاب در خوزستان تبدیل شد
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: صدها تن از طلاب، دوستان و سایر اقشار مردم مرکز فرهنگی و حوزه علمیه تحت نظر خود را به یک قرارگاه امداد، حمایت و پشتیبانی از سیلزدگان تبدیل کرده اند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: صدها تن از طلاب، دوستان و سایر اقشار مردم مرکز فرهنگی و حوزه علمیه تحت نظر خود را به یک قرارگاه امداد، حمایت و پشتیبانی از سیلزدگان تبدیل کرده اند.
آیتالله عباس کعبی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری عصر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز با اشاره به حجم و گستردگی سیل و آثار برجایمانده از آن، اظهار کرد: پس از اطلاع از حجم و میزان خسارات و وسعت مناطق و روستاهای درگیر سیل به همراه صدها تن از طلاب، دوستان و سایر اقشار مردم مرکز فرهنگی و حوزه علمیه تحت نظر خود را به یک قرارگاه امداد، حمایت و پشتیبانی از سیلزدگان تبدیل کردیم.
وی افزود: یکی از برجستگیهای این مرکز فعالیت تخصصی کلانِ کمیتههای قرارگاه است و کمیتهها از متخصصان مربوطه تشکیل میشوند که بهصورت علمی و عملیاتی به فعالیت میپردازند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فعالیت بیش از ۷ کمیته در قرارگاه امام حسین(ع)، عنوان کرد: در کمیته پشتیبانی و تغذیه روزانه ۵ هزار پرس غذای گرم به همراه نان و آبمعدنی آماده میشود که در حال افزایش تا ۷ هزار پرس است که تلاش میشود وعدههای غذایی در سطح مطلوب به دست سیلزدگان برسد.
وی گفت: غذاهای گرم در زمانهای تعریفشده به کمیته حملونقل و کمیته توزیع تحویل داده میشود و این دو کمیته در اسرع وقت در مناطق مسیر شیبان، مسیر خسرج و الباجی، مسیر الهایی، مسیر تصفیه قند و شکر، مراونه یکاویه، مسیر شهرستان کارون ابودبس و قضاویه، مسیر عنافچه و البونیس، روستاهای شیبان، زرگان و شری مری، کوت سیدنعیم، حمیدیه، منطقه بستان، اطراف سوسنگرد، قلعه سحر، سیدعباس، مسیر اسماعیلیه، اردوگاههای مستقر در عین ۲ توزیع میکنند.
کعبی با بیان اینکه نیاز سیلزدگان به غذا محدود نمیشود، اظهار کرد: جهت تأمین نیازهای بهداشتی و ارائه خدمات درمانی تعدادی از پزشکان و عوامل درمانی مختلف با تهیه دارو و تجهیزات مورد نیاز بهصورت میدانی اقدام به ارائه خدمات اولیه میکنند؛ همچنین رابطان قرارگاه در مناطق سیلزده موظفند حالات خاص و فوری را شناسایی و با هماهنگی کمیته بهداشت و درمان بیماران را در محل و در صورت لزوم به نزدیکترین مراکز درمانی منتقل کنند.
وی افزود: کمیته فنی بخش نرمافزاری موضوع سیل را با هدف ارائه راهکار فنی جهت کاهش آن و پایین آوردن خسارات و انتقال فوری موارد مطالعاتی به مراکز مختلف تصمیمگیری تشکیل شده است و یک نسخه از گزارش جامع کمیته فنی که متضمن پیشنهادهای عملی و راهکارهای فوری یا بلندمدت است تهیه و آماده ارسال به مرکز است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فعالیت همهجانبه قرارگاه امام حسین(ع)، عنوان کرد: کمیته گروههای جهادی در راستای جلوگیری از سقوط شهرها و روستاها توسط سیل، با بهکارگیری نیروهای خبره و مُجرب تلاش کرده است در کنار مردم و جوانان سیلبندساز قرار بگیرد و مبادرت به انتقال تجارب و تهیه موارد موردنیاز در حد مقدور نماید.
انتهای پیام/۷۲۰۶۵/ق