سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهتمام صندوق کارآفرینی امید برای رونق کسب و کار در مناطق مختلف کشور

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 15 تیر 1400 - 13:12
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: چنانچه در حوزه مرز که یکی از مزیت‌های استان است تمرکز کنیم و یک‌سری کسب و کارها در این منطقه مستقر شود می‌توان شاهد صادرات خوبی به کشور عراق شد.
استان،صندوق،كارآفريني،ايلام،اميد،كسب،حوزه،مديرعامل،مرز،تسهيل ...

ایسنا/ایلام مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: چنانچه در حوزه مرز که یکی از مزیت‌های استان است تمرکز کنیم و یک‌سری کسب و کارها در این منطقه مستقر شود می‌توان شاهد صادرات خوبی به کشور عراق شد.
اصغر نورالله‌زاده در نشست شورای مدیران تابعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام با تاکید بر اینکه رسالت اصلی صندوق کارآفرینی امید، پایدارکردن کسب و کارهای خرد و کوچک با پرداخت تسهیلات است، اظهار کرد: باید شرایطی را فراهم کنیم تا کارآفرینان، صاحبان سرمایه و متقاضیان اشتغال بتوانند با بهره‌گیری از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید و دیگر منابع اعتباری در عرصه تولید فعال شوند.
وی گفت: اگر در ۲ یا ۳ حوزه در سطح استان کسب و کار ایجاد شود صندوق آمادگی کامل برای حمایت را دارد و هر رقمی که سپرده گذاری کنند صندوق ۲ برابر اعتبار در اختیار این افراد قرار می‌دهد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید ادامه داد: ایجاد چنین کسب و کارهایی در منطقه رضایت عمومی و توسعه محلی خوبی به دنبال دارد و چنانچه در کنار آنها این شرکت‌ها را ترغیب به سرمایه‌گذاری و تولید کنیم تسهیلاتی خارج از اعتبارات در اختیار آنها قرار می دهیم.
وی به ظرفیت مرز مهران اشاره کرد و گفت: چنانچه در حوزه مرز که یکی از مزیت‌های استان است تمرکز کنیم و یک‌سری کسب و کارها در این منطقه مستقر شود می‌توان شاهد صادرات خوبی به کشور عراق شد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار به وزارتخانه اختصاص یافته که قرار است بخشی از آن را برای استان ایلام در نظر بگیریم و تا پایان سال قابل انجام است.
نورالله زاده تصریح کرد: در خصوص اشتغال پایدار روستایی یکی از طرح هایی که چند روز گذشته برای استان ایلام تصویب در حوزه آب معدنی است و این طرح ها را که تولید و توزیع آب معدنی عمدتا صادراتی است در کمیته تصویب شده است.
«جهانگیر رستم‌زاد» معاون اقتصادی استاندار ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: با وجود ظرفیت‌های خدادادی استان ، منابع داخلی بانک ها جوابگو نیاز برای راه اندازی واحدهای تولیدی و سرمایه‌ی در گردش کافی نیست اما همدلی و اهتمام مدیران استان موجب موفقیت در حوزه اشتغال و جذب سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف از جمله نفت ، گاز و پتروشیمی شده است.
وی با بیان اینکه ایلام رتبه ۵ پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی در کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: تا آخرین لحظه‌های مسئولیت به وظایف خود عمل خواهیم کرد.
انتهای پیام