خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امسال ۶۶ هزار تن هندوانه از باغات گیلان برداشت می شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 15 تیر 1400 - 10:47
رشت- مدیر زراعت جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال بر اساس پیش بینی ۶۶ هزار تن هندوانه به ارزش ۲۶۰ میلیارد تومان برداشت می شود.
هندوانه،گيلان،استان،برداشت

ابراهیم اکبرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برداشت هندوانه از باغات استان گیلان، اظهار کرد: هر ساله باغداران گیلانی از اوایل اردیبهشت ماه کشت هندوانه در باغات استان گیلان آغاز می‌کنند.
وی با بیان اینکه اوایل تیر ماه زمان برداشت هندوانه در استان گیلان است، افزود: در استان گیلان هندوانه بیشتر در شهرستان‌های رشت، صومعه سرا، لاهیجان، بندرانزلی و تالش کشت و برداشت می‌شود.
اکبرزاده در ادامه با اشاره به اینکه بر اساس پیش بینی‌ها امسال کشاورزان گیلانی ۶۶ هزار تن هندوانه از باغات استان برداشت می‌کنند، گفت: ارزش این میزان هندوانه برداشت شده ۲۶۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
وی با بیان اینکه کشت هندوانه در سه هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان گیلان انجام می‌شود، افزود: بیشترین محصول هندوانه گیلان در منطقه چاف شهرستان لنگرود به عمل می‌آید.