خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایتخت گرم‌تر می‌شود/ پایان هفته‌ای خنک در پیش است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 15 تیر 1400 - 09:18
امروز آسمان تهران صاف گاهی همراه با وزش باد است. بیشترین دمای تهران به ۴۱ درجه و کم‌ترین آن به ۲۷ درجه می‌رسد.
روز،نواحي،جمعه،كشور،وزش،باد،شرق،جنوب

وضعیت آب و هوا در ۱۵ تیرماه؛
راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به گزارش خبرنگار، براساس آخرین نقشه‌های پیش یابی در سه روز آینده به ویژه ساعات بعد از ظهر برای جنوب سیستان وبلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و شرق هرمزگان افزایش ابر، رگبار باران و رعد وبرق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود، در روز‌های سه شنبه تا جمعه با شمالی شدن جریانات بر روی سواحل دریای خزر، برای این نواحی ابرناکی و بارش پراکنده انتظار می‌رود.
از اوایل وقت روز چهارشنبه تا روز جمعه در نواحی شرقی کشور به ویژه منطقه زابل و در روز‌های پنجشنبه و جمعه در نواحی شمال شرق، بخش‌هایی از مرکز کشور در استان سمنان، شرق اصفهان، یزد و همچنین در نواحی از جنوب غرب کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد وخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.
از روز سه شنبه تا روز جمعه برای سواحل دریای خزر و اردبیل روند کاهشی دما و در نیمه جنوبی کشور استقرار هوای گرم و افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.
همچنین امروز آسمان تهران صاف گاهی همراه با وزش باد است.
بیشترین دمای تهران به ۴۱ درجه و کم‌ترین آن به ۲۷ درجه می رسد.
انتهای پیام/