خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عواقب بیمه نکردن کارگران توسط کارفرما

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 15 تیر 1400 - 08:29
کارشناس حوزه اختلافات کارگری و کارفرمایی درباره عواقب بیمه نکردن کارگران توسط کارفرما، توضیحاتی داد.
بيمه،اجتماعي،تامين،پرداخت،كارفرما،كارگران،قانون

در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
وحید حاجی زاده کارشناس حوزه اختلافات کارگری و کارفرمایی در گفت وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان درباره عواقب بیمه نکردن کارگران توسط کارفرما، اظهار کرد: بخش جرائم سازمان تامین اجتماعی متولی رسیدگی به این تخلفات است و کارفرمایانی که بر خلاف مفاد ماده ۱۴۸ قانون کار از بیمه کردن کارگران خود خودداری می‌کنند، در صورت شکایت کارگر و احراز این موضوع بعد از برسی بازرسان سازمان تامین اجتماعی، کارفرما علاوه بر پرداخت تمامی حقوق متعلق به کارگر، باتوجه به شرایط و امکانات خاطی و مراتب جرم به جریمه نقدی معادل دو تا ده برابر حق بیمه مربوطه محکوم خواهد شد.
این کارشناس حوزه اختلافات کارگری و کارفرمایی ادامه داد: مطابق ماده ۳۶ قانون تامین اجتماعی نیز کارفرما مسئول پرداخت حق بیمه سهم خود و بیمه شده به سازمان تامین اجتماعی بوده و موکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا سهم بیمه شده را کسر کرده و سهم خود را بر آن افزوده و به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند.
حاجی‌زاده گفت: طبق ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرما موظف است که از روز اول بیمه کلیه کارگران یا کارمندان مشمول قانون کار که در آن مجموعه مشغول به کار هستند را پرداخت کند.
بیشتر بخوانید
تغییر شرایط کاری کارگران در چه صورتی امکان‌پذیر است؟
انتهای پیام/