خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۸۹۰ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی به استان بوشهر ابلاغ شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 15 تیر 1400 - 02:47
بوشهر- معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت: هزار و ۸۹۰ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی به استان بوشهر ابلاغ شد.
۱۸۹۰ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی به استان بوشهر ابلاغ شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی پورداود عصر دوشنبه در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان دیر اظهار داشت: امسال هزار و ۸۹۰ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی به استان بوشهر ابلاغ شده است.
وی افزود: از کل اعتبارات کشور ۳۰ درصد به صورت استانی و ۷۰ درصد ملی توزیع می‌شود که انتظار داریم مدیران استانی و شهرستانی به جد پیگیر مطالبات سهم استان از این پروژه‌ها و اعتبارات ملی باشند.
وی بیان داشت: از محل ردیف اعتبارات ملی شهرهای دارای تنش آبی برای اجرای خطوط انتقال آب شهرستان دیر ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر یادآور شد: کل اعتبار توزیعی ابتدای امسال در کمیته برنامه ریزی شهرستان‌ها نزدیک به هزار میلیارد تومان است که نسبت به سال قبل در این زمان، دو برابر شده است.