خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش‌ها برای یافتن جعبه سیاه هرکولس آمریکایی ارتش فیلیپین ادامه دارد

فارس | برگزیده، بین‌الملل | دوشنبه، 14 تیر 1400 - 21:19
نیروهای امنیتی فیلیپین کماکان در تلاش برای یافتن جعبه سیاه هواپیمای هرکولس آمریکایی دست دوم ارتش فیلیپین هستند که روزهای گذشته سقوط کرد.
فيليپين،سقوط،پرواز،نظامي،نفر،ارتش،نيروهاي،روز،هركولس،بدترين، ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری از تلاش نیروهای امنیتی فیلیپین برای یافتن هواپیمای نظامی سقوط کرده در روزهای اخیر خبر دادند.
به نوشته روزنامه چینی «پیپل» نیروهای امنیتی فیلیپین روز دوشنبه در میان درختان نارگیل در یک جزیره جنوبی دورافتاده به جستجو برای یافتن جعبه سیاه پرواز هواپیمایی پرداختند که در یکی از بدترین فاجعه‌های هوایی نظامی این کشور سقوط کرد و طی آن ۵۰ نفر کشته شدند.
به گزارش این روزنامه، هواپیمای حمل و نقل «سی- ۱۳۰ هرکولس» حامل ۹۶ نفر بود که اکثر آنها فارغ التحصیلان ارتش فیلیپین بودند.
این هواپیما روز یکشنبه هنگام تلاش برای فرود در جزیره «جولو» در استان سولو سقوط کرد.
سرلشکر «ادگارد آروالو» سخنگوی ارتش فیلیپین گفت که سقوط هواپیما در یک دهکده و شعله ور شدن آن منجر به کشته شدن ۵۰ نفر از جمله ۴۷ پرسنل نظامی و سه غیرنظامی شد.
به گفته این مقام نظامی، ۵۳ نفر دیگر زخمی شدند که بیشتر آنها سرباز بودند.
هنوز مشخص نیست که خلبانان از بازماندگان این پرواز بودند یا خیر.
سخنگوی ارتش فیلیپین گفت: «این یکی از بدترین حوادث ناگوار است که در نیروهای مسلح ما اتفاق افتاده است.»
هم اینک از سوابق دندانپزشکی برای کمک به شناسایی بقایای اجساد سوخته شده استفاده می‌شود.
آروالو گفت: «ما تا از صحت اسناد یافت شده اطمینان حاصل نکنیم، به خصوص دستگاه ضبط کننده اطلاعات پرواز، نمی‌توانیم اظهار نظری در مورد علت این حادثه بکنیم.»
هرکولس دست دوم که روز یکشنبه سقوط کرد از ایالات متحده خریداری شد و اوایل سال ۲۰۲۱ به فیلیپین تحویل داده شد.
در ماه ژوئن هم یک فروند بالگرد «S-۷۰i بلک هاوک» نیروی هوایی فیلیپین حین پرواز آموزشی در شمال مانیل سقوط کرد.
در نتیجه این سانحه، هر شش سرنشین کشته شدند.
انتهای پیام/