خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رگبار و رعد و برق در سیستان و بلوچستان/ افزایش تلاطم دریای خزر

ایسنا | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 14 تیر 1400 - 16:20
سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در جنوب سیستان و بلوچستان و افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در دریای خزر هشدار داد.
احتمال،هواشناسي،هشدار،سازمان،نارنجي،تيرماه،احتياط،همراه،فراساحل

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در جنوب سیستان و بلوچستان و افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در دریای خزر هشدار داد.
به گزارش ایسنا سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی رنگ با اشاره به تشدید بارش‌های موسمی همراه با رشد ابرهای همرفتی آورده است: وقوع رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید موقتی همراه با گرد و خاک، با احتمال تگرگ در مناطق مستعد از بعدازظهر دوشنبه (۱۴ تیرماه) تا سه‌شنبه ( ۱۵ تیرماه) برای جنوب استان سیستان و بلوچستان پیش‌بینی می‌شود.
در این شرایط جوی احتمال جاری شدن روان‌آب در مسیل‌ها، احتمال برخورد صاعقه و احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌های فصلی وجود دارد بنابراین نسبت به اجتناب از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در صعود به ارتفاعات و احتیاط در چرای دام‌ها در مراتع مرتفع و تقویت سازه‌های موقتی توصیه می‌شود.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی رنگ دیگری آورده است: از فردا (۱۵ تیرماه) تا پنج‌شنبه (۱۷ تیرماه) افزایش ارتفاع موج تا یک متر در نواحی ساحلی و تا ۱.۵ متر در فراساحل برای مناطق ساحلی و دور از ساحل گلستان، مازندران و گیلان قابل پیش‌بینی است.
احتمال غرق شدن شناگران و قایق‌های کوچک و احتمال آسیب دیدن شناورهای سبک، نیمه‌سنگین، قفس‌ها و تورهای صیادی در چنین شرایطی وجود دارد و سازمان هواشناسی نسبت به ممنوعیت در شنا، محدودیت تردد قایق‌های کوچک و شناورهای سبک و سنگین صیادی و رعایت احتیاط در صنایع فراساحل توصیه می‌کند.
به گزارش ایسنا، در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود.
هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.
انتهای پیام