خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین ماهواره جدید هواشناسی به فضا پرتاب کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 14 تیر 1400 - 16:14
چین یک ماهواره جدید هواشناسی را از شمال غرب این کشور به فضا فرستاد.
ماهواره،هواشناسي،پرتاب،مارچ،لانگ،بلاياي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، چین یک ماهواره جدید هواشناسی را از مرکز پرتاب ماهواره «جیوچوان» به مدار زمین فرستاد.
ماهواره Fengyun-۳ E با موشک لانگ مارچ ۴C به آسمان پرتاب شد.
بر اساس اعلام آژانس ملی فضانوردی چین، این پرتاب ۳۷۷امین ماموریت پرواز از سری موشک‌های لانگ مارچ بود.
ماهواره فنگ یوان مجهز به ۱۱ سنسور سنجش از راه دور است و اولین ماهواره هواشناسی جهان در حوزه خدمات شهری است.
این ماهواره دمای جو، رطوبت و سایر پارامتر‌های هواشناسی را برای برنامه‌های پیش‌بینی عددی به دست می‌آورد و پیش‌بینی آب و هوای را بهبود می‌بخشد.
ماهواره مذکور تغییرات آب و هوایی و پیشگیری و کاهش بلایای هواشناسی، برف و یخبندان جهانی، دمای سطح دریا، بلایای طبیعی و محیط زیست را رصد خواهد کرد.
انتهای پیام/