خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بخش‌های «زرآباد» و «لاشار» به شهرستان تبدیل شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 14 تیر 1400 - 16:07
زاهدان - استاندار سیستان ‌و بلوچستان گفت: بخش «زرآباد» از توابع کنارک و بخش «لاشار» از توابع نیکشهر با پیشنهاد استانداری و تصویب هیئت دولت به شهرستان ارتقا یافتند.
بلوچستان،سيستان،لاشار،زرآباد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، احمدعلی موهبتی اظهار داشت: در راستای توسعه متوازن و برقراری عدالت در حوزه خدمات و زیرساخت‌ها با پیشنهاد و پیگیری‌های حوزه معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری، هیأت دولت با ارتقا و تبدیل بخش‌های زرآباد و لاشار به شهرستان موافقت کرد که ابلاغ این شهرستان‌ها طی روزهای آینده از سوی وزیر کشور به سیستان و بلوچستان ابلاغ می‌شود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: با تبدیل این دو بخش به شهرستان، ادارات مربوطه به زودی مستقر و روند توسعه آن‌ها شتاب خواهد گرفت.
با اضافه شدن شهرستان‌های زرآباد و لاشار به جمع شهرستان‌های سیستان و بلوچستان، تعداد شهرستان‌های استان به ۲۵ مورد می‌رسد.