خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار سازمان هواشناسی نسبت به احتمال سیلابی‌ شدن مسیل‌ها

ایسنا | اجتماعی و حوادث | جمعه، 23 فروردین 1398 - 17:01
سازمان هواشناسی با صدور اخطاریه‌ای نسبت به سیلابی شدن مسیل‌ها در جنوب، جنوب شرق، شرق و شمال شرق کشور هشدار داد.
شرق،جنوب،خراسان،فروردين،شمال،جنوبي،فارس،كشور،سيلابي

سازمان هواشناسی با صدور اخطاریه‌ای نسبت به سیلابی شدن مسیل‌ها در جنوب، جنوب شرق، شرق و شمال شرق کشور هشدار داد.
به گزارش ایسنا در اخطاریه سازمان هواشناسی آمده است:«سامانه بارشی فعالی از امروز (۲۳ فروردین) وارد کشور شده است و طی روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه هفته آینده (۲۴ تا ۲۶ فروردین) در کشور فعال خواهد بود.
پیامد ورود این سامانه در جنوب، جنوب شرق، شرق و شمال شرق کشور بارش باران، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقتی، بارش تگرگ در مناطق مستعد، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی و آبگرفتگی معابرعمومی خواهد بود.
این شرایط جوی فردا (۲۴ فروردین) در مناطق مرکزی و جنوبی بوشهر، جنوب و شرق فارس، جنوب کرمان، شمال و شرق خراسان جنوبی، شمال خراسان شمالی، هرمزگان و جزایر آن، نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، یکشنبه (۲۵ فروردین) در شرق خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، هرمزگان و جزایر آن، سیستان و بلوچستان، شرق فارس، جنوب اصفهان، شرق یزد و دوشنبه (۲۶ فروردین) تا اواسط روز در شرق خراسان رضوی، شرق خراسان جنوبی، شرق کرمان، شمال شرق هرمزگان، شمال و جنوب سیستان و بلوچستان رخ خواهد داد.
با توجه به پیش‌بینی بارش شدید و رگباری آبگرفتگی معابر عمومی و احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه های فصلی و لغزندگی جاده ها در این مناطقبه هموطنان ، سازمان‌های ذیربط توصیه می‌شود، تمهیدات لازم را جهت جلوگیری از کاهش خسارات احتمالی اتخاذ کنند.»
سازمان هواشناسی همچنین با صدور اطلاعیه‌ای آورده است:«روزهای شنبه، یکشنبه تا اواسط روز دوشنبه (۲۴ تا ۲۶ فروردین)خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان به سبب نفوذ سامانه بارشی فعال، مواج و طوفانی خواهد بود.
طی این مدت ارتفاع موج بویژه در خلیج فارس و دریای عمان بین ۱.۵ تا بیش از دو متر برآورد می‌شود.
از این رو توصیه می‌شود طی این مدت احتیاط لازم در تردد شناورهای سبک، نیمه سبک و تفریحی به عمل آید.»
انتهای پیام