خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رییس جمهور سابق اکوادور: بازدداشت آسانژ نشان‌دهنده استاندارد دوگانه است

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 23 فروردین 1398 - 16:42
رییس جمهور پیشین اکوادور بازداشت جولیان آسانژ را یک نمونه از اعمال استانداردهای دوگانه با توجه به عدم مجازات رسانه‌های مهمی که همان اطلاعات افشا شده از سوی آسانژ را منتشر کردند دانست.
اكوادور،رييس،جمهور،مورنو،اطلاعات،جوليان

رییس جمهور پیشین اکوادور بازداشت جولیان آسانژ را یک نمونه از اعمال استانداردهای دوگانه با توجه به عدم مجازات رسانه‌های مهمی که همان اطلاعات افشا شده از سوی آسانژ را منتشر کردند دانست.
به گزارش ایسنا، رافائل کوره‌آ، رییس جمهور سابق اکوادور در مصاحبه‌ای به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: در این موضوع بازداشت آسانژ استانداردهای دوگانه وحشتناکی وجود دارد.
آسانژ البته اطلاعات را به دست آورده اما این نشریاتی مثل نیویورک تایمز و ال پایس بودند که آنها را منتشر کردند.
پس بنابراین اگر جرمی فرضی مبنی بر انتشار اطلاعات محرمانه وجود دارد چرا با این رسانه‌ها برخورد نشده است؟
چون که آنها می‌خواهند ضعیف‌ترین حلقه در زنجیره را بشکنند و آن جولیان آسانژ است.
رییس جمهور سابق اکوادور در عین حال در توییتی در واکنش به دستگیری آسانژ گفت، لنین مورنو رییس جمهور فعلی کشورش "بزرگترین خائن اکوادور" است.
کوره‌آ در این توییت نوشت: لنین مورنو، بزرگترین خائن در تاریخ اکوادور و آمریکای لاتین به پلیس انگلیس اجازه داد به سفارت کشور ما در لندن وارد شده و آسانژ را دستگیر کند.
او در ادامه نوشت: مورنو یک فاسد است، اما کاری که انجام داده جرمی است که بشریت هرگز فراموش نخواهد کرد.
انتهای پیام