خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت جهانی طلا رشد کرد/ هر اونس ۱۷۸۸ دلار

مهر | اقتصادی، بازار | دوشنبه، 14 تیر 1400 - 08:41
قیمت جهانی طلا در معاملات امروز دوشنبه در حالی رشد کرد که شاخص دلار پس از گزارش مشاغل آمریکا از بالاترین سطح ۳ ماهه پایین آمد.
قيمت،دلار،مشاغل،طلا،آمريكا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت جهانی طلا در معاملات امروز، دوشنبه، در حالی رشد کرد که شاخص دلار پس از گزارش مشاغل آمریکا از بالاترین سطح ۳ ماهه پایین آمد.
قیمت خرید نقدی هر اونس طلا در بورس لندن، اسپات گلد، تا ساعت ۷:۱۰ به وقت تهران، ۰.۱۰ درصد رشد کرد و به ۱٫۷۸۸.۸۱ دلار رسید.
قیمت پیش‌خرید هر اونس طلای آمریکا هم تا این لحظه ۰.۳۰ درصد رشد کرده و به ۱٫۷۸۸.۶۰ دلار رسید.
پایین آمده قیمت دلار باعث می‌شود قیمت طلا برای دارندگان ارزهای غیر دلاری ارزان‌تر تمام شده و تقاضا برای خرید آن بالا برود.
در حالی که انتظار می‌رفت گزارش مشاغل آمریکا احتمال افزایش زودهنگام نرخ بهره را بالا ببرد اما این اتفاق نیافتاد.
هرچند تعداد مشاغل ایجاد شده در این ماه افزایش یافته بود اما نرخ بیکاری به طرز غیرمنتظره‌ای بالا رفته بود.