خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم اردبیل همبستگی و حمایت خود را از سپاه اعلام کردند

مهر | استان‌ها | جمعه، 23 فروردین 1398 - 16:05
اردبیل – نمازگزاران و مردم انقلابی استان اردبیل با برپایی راهپیمایی باشکوه ضمن محکوم کردن اقدام اخیر آمریکا، همبستگی و حمایت خود از سپاه پاسداران را اعلام کردند.
راهپيمايي،سپاه،آمريكا،پاسداران،اردبيل،حمايت،محكوم

به گزارش خبرنگار مهر، راهپیمایی نمازگزاران و مردم انقلابی استان اردبیل در حمایت از سپاه پاسداران و محکوم کردن اقدام اخیر آمریکا همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
مردم انقلابی و آگاه اردبیل و سایر شهرهای این استان با حضور در راهپیمایی امروز جمعه ضمن حمایت از سپاه پاسداران، انزجار خود را از دولتمردان آمریکا و اقدامات کینه توزانه ترامپ اعلام کردند.
شرکت کنندگان در این راهپیمایی با حضور گسترده و باشکوه و با در دست داشتن پلاکارد و سر دادن شعارهایی حمایت قاطع خود از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را نشان دادند.
«سپاهی و دلاوریم، پیرو خط رهبریم»، «این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده»، «ایران سپاهی شده، ترامپ روانی شده»، «مرگ بر آل سعود، مرگ بر آمریکا»، «الله اکبر، خامنه ای رهبر» و… شعارهای حاضرین در حمایت از سپاه و اعلام انزجار از اقدامات آمریکا بود.
این راهپیمایی با حضور آحاد مختلف مردم از مقابل مصلای اردبیل واقع در مقابل بازار تاریخی این شهر آغاز و در خیابان امام خمینی (ره) اردبیل ادامه یافت.
شرکت کنندگان در این راهپیمایی ضمن محکوم کردن اقدام نابخردانه و کینه توزانه آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی، جنایات این کشور استکباری و بویژه رژیم صهیونیستی را در کشورهای منطقه و سایر کشورهای دنیا محکوم کردند.