خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: تحریم‌های آمریکا ریشه اصلی بحران هسته‌ای ایران است

ایسنا | سیاسی | یکشنبه، 13 تیر 1400 - 22:30
سخنگوی وزارت خارجه چین خروج یکجانبه آمریکا از برجام و اعمال فشار حداکثری علیه ایران را دلیل اصلی مشکلات هسته‌ای کنونی دانست.
ايران،آمريكا،يكجانبه،سخنگوي

سخنگوی وزارت خارجه چین خروج یکجانبه آمریکا از برجام و اعمال فشار حداکثری علیه ایران را دلیل اصلی مشکلات هسته‌ای کنونی دانست.
به گزارش ایسنا، هوا چون‌نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین روز دوشنبه در رشته توییتی نوشت: حیاتی‌ترین مسئله در خصوص مسئله هسته‌ای ایران، بازگشت هرچه زودتر آمریکا به توافق جامع اقدام مشترک (برجام) است.
وی در توییت دیگری نوشت: خروج یکجانبه آمریکا از برجام و فشار حداکثری‌اش علیه ایران ریشه اصلی بحران هسته‌ای کنونی ایران است‌.
سخنگوی وزارت خارجه چین در توییت دیگری افزود: طبیعتا آمریکا باید اشتباهات خود را اصلاح کند.
این کشور برای آغاز باید تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه خود علیه ایران طرف‌های ثالث را به طرز کامل و غیربازگشت رفع کند تا ایران ترغیب شود که در مسیر مشابه گام بردارد و مذاکرات به نتیجه برسد.
انتهای پیام