خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله هوایی به پادگان نیروهای دولت مستعفی یمن در أبین

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 13 تیر 1400 - 20:54
خبرنگار آر تی و منابع رسانه‌ای یمن از کشته و زخمی شدن تعدادی در جریان هدف گیری پادگان نظامی نیروهای وابسته به دولت مستعفی یمن در استان أبین در جنوب این کشور خبر دادند.
پادگان،يمن،زخمي،كشته،مستعفي،تعدادي،حمله،خبرنگار

خبرنگار آر تی و منابع رسانه‌ای یمن از کشته و زخمی شدن تعدادی در جریان هدف گیری پادگان نظامی نیروهای وابسته به دولت مستعفی یمن در استان أبین در جنوب این کشور خبر دادند.
به گزارش ایسنا، این خبرنگار در جنوب یمن گفت، حمله احتمالا به واسطه پهپاد انجام شد که به کشته و زخمی شدن تعدادی از افراد پادگان لشکر پنجم پیاده نظام واقع در شهرستان مودیه انجامید.
این خبرنگار تصریح کرد: شاهدان عینی از دو کشته و تعدادی زخمی در آمار اولیه سخن می‌گویند.
سایت‌های یمنی نیز از کشته و زخمی شدن دست‌کم ۲۰ تن از اعضای پادگان در نتیجه حمل خبر دادند.
در حالی‌که اخباری ضد و نقیض درباره طرف مسؤول این حمله منتشر کردند.
روزنامه محلی حضر موت نت در سایت خود نوشت: شاهدان عینی گفتند صدای انفجاری را شنیده‌اند که منطقه را لرزاند.
روزنامه عدن الغد به نقل از منابع لشکر پنجم نیروهای دولت مستعفی نوشت، این پادگان با حمله‌ هوایی ناشناس هدف قرار گرفت و هواپیمایی که این حمله را انجام داد هنوز هویتش مشخص نیست.
این روزنامه به نقل از منابعی که نامشان را فاش نکرد، افزود: یک موشک وسط پادگان؛ جایی که ده‌ها سرباز در آنجا بودند، اصابت کرد.
کشته‌ها و زخمی‌ها از پادگان به بیمارستان مودیه منتقل شدند.
تاکنون هیچ اظهار نظر رسمی از سوی دولت عبدربه منصور هادی، رئیس‌جمهوری مستعفی یمن یا ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان مطرح نشده است.
انتهای پیام