خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاریکاتور/ مهمان ناخوانده دلتا کرونا / جدال کرونا و واکسن‌ها!

تسنیم | تصویری | یکشنبه، 13 تیر 1400 - 20:53
سازمان جهانی بهداشت: واکسن‌های کووید-19 در حال از دست دادن اثربخشی خود در برابر سویه دلتای کرونا هستند. سویه «دلتا پلاس» که به دلیل جهش در نوع دلتا یا «B.1.617.2» شکل گرفته، اولین بار در هند شناسایی شد و یکی از محرک‌های اصلی بروز موج دوم بیماری محسوب می‌شود. این سویه از سرعت انتقال بالایی برخوردار است و سازمان جهانی بهداشت از آن به عنوان چهارمین سویه نگران کننده ویروس نام برده است.
سويه،كرونا،دلتا

کاریکاتور/ مهمان ناخوانده دلتا کرونا / جدال کرونا و واکسن‌ها!
۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۲
سازمان جهانی بهداشت: واکسن‌های کووید-۱۹ در حال از دست دادن اثربخشی خود در برابر سویه دلتای کرونا هستند.
سویه «دلتا پلاس» که به دلیل جهش در نوع دلتا یا «B.۱.۶۱۷.۲» شکل گرفته، اولین بار در هند شناسایی شد و یکی از محرک‌های اصلی بروز موج دوم بیماری محسوب می‌شود.
این سویه از سرعت انتقال بالایی برخوردار است و سازمان جهانی بهداشت از آن به عنوان چهارمین سویه نگران کننده ویروس نام برده است.