خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز ساخت بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی در محمدیه

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 13 تیر 1400 - 16:20
قزوین – صبح امروز کلنگ احداث بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی زنده یاد شیما شکرزاده در شهر محمدیه و مهرگان به زمین خورد.
بيمارستان،قزوين،ساخت،شكرزاده،مهرگان،همدلي

به گزارش خبرنگار مهر با حضور استاندار و نمایندگان مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی آئیین کلنگ زنی بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی زنده یاد شیما شکرزاده در شهر محمدیه و مهرگان به زمین خورد.
هدایت اله جمالی پور استاندار قزوین در این مراسم با بیان اینکه وجود یک بیمارستان برای شهری با جمعیت ۷۰ هزار نفر احساس می‌شد، اظهار کرد: امیدواریم با تلاش‌های صورت گرفته شاهد این باشیم که این بیمارستان هرچه زودتر تکمیل و به مردم این شهر خدمات ارائه دهد.
وی افزود: حضور خیرین و خانواده مرحوم شکرزاده برای ساخت این بیمارستان را باید پاس بداریم و علوم پزشکی هم نیاز است تا همکاری لازم را برای تسریع در ساخت بیمارستان انجام دهد.
مقام عالی دولت در قزوین در پایان عنوان کرد: بدون شک با همدلی و همراهی موجود بین مدیران استان قزوین شاهد ارائه خدمات مطلوب به مردم خواهیم بود و امیدواریم این همراهی و همدلی در ساخت این بیمارستان نیز عینیت پیدا کند.
گفتی است این بیمارستان ۱۰۰ تختخوابه در فضایی به وسعت ۱۲ هزار متر مربع در شهرک مهرگان ساخته خواهد شد.