خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت ۲ لرستانی مبتلا به کرونا/ ۳۴۱ بیمار بستری هستند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 13 تیر 1400 - 12:06
خرم‌آباد- دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ابتلای ۱۴۶ نفر به کرونا و فوت دو نفر گفت: در حال حاضر ۳۴۱ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند.
كرونا،لرستان،استان

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کوشکی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت لرستان به لحاظ شیوع بیماری کرونا، اظهار داشت: در مجموع ۳۸۴ هزار و ۵۲ نمونه به آزمایشگاه‌ها ارسال شده است.
وی با بیان اینکه جواب ۳۸۰ هزار و ۶۰۸ نمونه داده شده است، عنوان کرد: تعداد نمونه‌های مثبت کرونا در استان تا کنون ۱۲۲ هزار و ۲۸۸ مورد بوده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تعداد نمونه‌های منفی ۲۵۸ هزار و ۳۱۹ مورد بوده است، گفت: در مجموع تا کنون یک هزار و ۹۲۶ نفر به علت ابتلای به این بیماری در استان جان خود را از دست داده‌اند.
وی تعداد بستری‌های مثبت و مشکوک به کرونا در استان را ۳۴۱ مورد عنوان کرد.
بنابر این گزارش تعداد مبتلایان به کرونا در لرستان تا روز گذشته ۱۲۲ هزار و ۱۴۲ مورد، تعداد بستری‌ها ۳۹۶ نفر و فوتی‌ها نیز یک‌هزار و ۹۲۴ مورد بوده است.