خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت‌های بزرگ نفتی عراق را ترک می‌کنند

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 13 تیر 1400 - 08:53
وزیر نفت عراق اعلام کرد شرکتهای بزرگ نفتی از جمله لوک لویل روسیه به خاطر شرایط نامناسب سرمایه گذاری، در حال خروج از عراق هستند.
شركت،ميدان،عراق،تسنيم،قرنه،قصد

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، احسان عبدالجابر، وزیر نفت عراق گفت شرکت لوک اویل اطلاعیه‌ای برای فروش سهام خود در میدان قرنه غرب 2 به شرکت‌های چین، فرستاده است و شرکت بریتیش پترولیوم هم قصد دارد از میدان بزرگ رمیله خارج شود.
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
عبدالجابر طی ویدئویی که در پیج فیسبوک منتشر شده بود گفت فضای سرمایه‌گذاری در عراق به اندازه کافی برای شرکت‌های بزرگ نفتی امیدوارکننده نیست.
وی گفت:«فضای فعلی سرمایه‌گذاری در عراق برای نگه داشتن سرمایه‌گذاران بزرگ نامناسب نیست.
تمام سرمایه‌گذاران اصلی یا به دنبال بازار دیگری هستند یا شریک دیگری.
شرایط سرمایه‌گذاری ما برای شرکای بزرگمان مناسب نیست».
عبدالجابر که هفته گذشته در کمیته مجلس حاضر شده بود همچنین گفت شرکت اکسون موبیل قصد فروش سهام خود در میدان قرنه غرب 1 را تا 400 میلیون دلار دارد.
وی این رقم را بسیار پایین ارزیابی کرد و گفت شرکت نفت بصره در فکر این معامله است.
انتهای پیام/91