خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در خرداد۱۴۰۰/ مرغ ۴.۸ درصد گران شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 12 تیر 1400 - 22:24
مرکز آمار ایران، متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در خرداد ۱۴۰۰ را منتشر کرد.
درصد،قيمت،ماه،گروه،بيشترين،افزايش،اقلام

مرکز آمار ایران اعلام کرد؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مرکز آمار ایران، در خرداد ماه ۱۴۰۰ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به این شرح است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" و "رشته آش" با ۲،۷ درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با ۲.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با ۴،۸ درصد، "کنسرو ماهی تن" و " گوشت گاو یا گوساله " با ۱.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
همچنین در این گروه " گوشت گوسفند" با ۲.۲ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با ۴،۲ درصد، "تخم مرغ ماشینی" با ۴.۱ درصد بوده است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "خربزه" با ۲۴،۴ درصد و "هندوانه" با ۱۵.۱ درصد میباشد.
همچنین در این گروه "هلو" با ۱۵.۴ درصد و "پرتقال" با ۸.۸ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب زمینی" با ۱۴،۷ درصد، "گوجه فرنگی" با ۱۴.۳ درصد، "بادمجان" با ۱۱.۰ درصد و "پیاز" با ۹.۹ درصد بوده است.
قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت در مقایسه با ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" و "شکر" با ۵،۲ درصد و "قند" با ۲.۷ درصد بود.
انتهای پیام/