خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگاهی که جان قربانیان چاقوکشی را نجات می دهد

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 12 تیر 1400 - 13:12
یک دانشجو ابزاری ابداع کرده که زخم چاقو را می بندد و با جلوگیری از خونریزی بیش از حد به نجات جان فرد کمک می کند.
خونريزي،زخم،متوقف،دستگاه،امدادگران،فشار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پرس اسوسیشن، یک دانشجو دستگاهی طراحی کرده که به امدادگران کمک می‌کند خونریزی ناشی از زخم‌های چاقو را به سرعت متوقف کنند.
جوزف بنتلی یک دانشجوی طراحی و فناوری در دانشگاه لوگبروگ نمونه اولیه دستگاه REACT را ساخته که با استفاده از فشار در محل زخم، خونریزی را متوقف می‌کند.
در حقیقت دستگاه زخم را در مناطقی هدف می‌گیرد که به طور کلی درمان آن مشکل است مانند زیر بغل و شکم.
ممکن است قربانی زخم با چاقو طی ۵ دقیقه جان خود را از دست بدهد، بنابراین اولویت امدادگران متوقف کردن خونریزی بیش از حد است.
به گفته این دانشجوی سال آخر دستگاه REACT سریع‌تر از روش‌های سنتی می‌تواند زخم را ببندد و بعد هنگام عمل جراحی می‌توان آن را به راحتی برداشت.
به طور معمول امدادگران و پلیس از کیت کنترل خونریزی استفاده می‌کنند که حاوی گاز پانسمان است و با فشار روی زخم فشرده می‌شود.
اصول فعالیت REACT نیز به همین شیوه است اما در مدت زمان کوتاه‌تری خونریزی را متوقف می‌کند.
همچنین اگر این دستگاه زخم را به اندازه کافی فشار ندهد، می‌توان آن را برداشت و فرایند متوقف کردن خونریزی را دوباره انجام داد.
بنتلی در این باره می‌گوید: کاربرد ساده دستگاه و فرایند خودکار سیستم REACT به امدادگران کمک می‌کند سریع‌تر جان قربانی را نجات دهند.