خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز مانور زیردریایی‌های مدرن روسیه در منطقه قطب شمال

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 12 تیر 1400 - 12:12
زیردریایی‌های ناوگان دریای شمال روسیه در جریان یک مانور ویژه، استفاده از سیستم‌ها و تسلیحات نظامی خود در اعماق بسیار زیاد مناطق قطبی در آب‌های دریاهای بارنتس و نروژ را انجام می‌دهند.
ناوگان،درياي،شمال،بارنتس،مانورهاي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، دفتر مطبوعاتی ناوگان دریای شمال اعلام کرد که مانورهای زیردریایی‌های این ناوگان در اعماق بسیار زیاد از روز جمعه در آب‌های دریاهای بارنتس و نروژ آغاز شده است.
در این بیانیه یادآوری شده است: «زیردریایی‌های ناوگان دریای شمال روسیه برگزاری مانورهای ویژه در زمینه استفاده از سیستم‌ها و تسلیحات نظامی خود در اعماق بسیار زیاد دریاها در مناطق قطبی در دریای بارنتس و دریای نروژ را آغاز کرده‌اند.
این آزمایشات در عمق بیش از 500 متری در زیر سطح آب انجام می‌شود که برای اکثر زیردریایی‌های مدرن یک شاخص محسوب می‌شود.»
طبق این اطلاعات، چندین فروند زیردریایی در این مانورها مشارکت دارند و تمرینات فوق چندین روز بطول خواهد انجامید.
پیش از این، وزارت دفاع روسیه از ملحق شدن یک زیردریایی جدید راهبردی به ناوگان دریای شمال این کشور خبر داد و برنامه ریزی شده تا زیردریایی‌های مدرن دیگری نیز در آینده نیز به این ناوگان تحویل داده شود.
انتهای پیام/