خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سارق سابقه دار با ۲۰ فقره سرقت در خراسان شمالی دستگیر شد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 12 تیر 1400 - 08:29
فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی از دستگیری سارق سابقه دار با ۲۰ فقره سرقت در بجنورد خبر داد.
انتظامي،پرندگان،سرقت،شمالي،بجنورد،طيور،خراسان،شناسايي،نيروي

ایسنا/خراسان شمالی فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی از دستگیری سارق سابقه دار با ۲۰ فقره سرقت در بجنورد خبر داد.
سردار سعید مطهری زاده اظهار کرد: در پی اعلام چندین مورد سرقت طیور و پرندگان در سطح شهرستان بجنورد، بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی با اشاره اینکه این فرد با مراجعه به یکی از سایت‌های خرید و فروش اجناس فروشنده‌های طیور و پرندگان گران قیمت را شناسایی و با آنها تماس برقرار می‌کرد، افزود: وی بعد از شناسایی محل سکونت فروشنده به آنجا مراجعه و با تهدید سلاح سرد و درگیری با وی پرندگان را به سرقت می‌برد.
فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی با بیان اینکه این فرد با تلاش به موقع و سرعت عمل کارآگاهان در محل اختفایش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد، تصریح کرد: متهم در بازجویی‌های انجام شده به ۲۰ فقره سرقت طیور و پرندگان در سطح شهرستان بجنورد اعتراف کرد.
این مقام ارشد انتظامی در استان ادامه داد: در همین رابطه یک مالخر نیز شناسایی شد که بلافاصله این فرد نیز دستگیر و در نهایت هر دو متهم بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان شمالی، سردار مطهری زاده خاطر نشان کرد: شهروندان عزیز همواره مراقب اموال خود باشند تا شاهد اینگونه موارد نباشیم و همچنین در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.
انتهای پیام