خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عدم افزایش پرونده های قضائی مددجویان کمیته امداد

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 12 تیر 1400 - 07:41
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد با اشاره به اینکه با افزایش پرونده های قضائی مددجویان مواجه نشده ایم، گفت: ۷۰ درصد پرونده های مددجویان مختومه شده و مابقی نیز در دست پیگیری است.
مددجويان،قضائي،امداد،كميته،پرونده،پيگيري،دستگاه

جعفر صباغیان در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد پرونده‌های قضائی مددجویان کمیته امداد، اظهار داشت: مهم‌ترین پرونده‌های خانواده مددجویان کمیته امداد در مورد طلاق، عدم امکان سازش، نکاح، مهریه، نفقه، استرداد جهیزیه، حضانت و ملاقات فرزندان، اثبات زوجیت و…، است.
وی افزود: در مجموع در سال گذشته ۲۴۳۸ پرونده مطرح شده در دستگاه قضائی وجود داشته که بالغ بر ۷۰ درصد این پرونده‌ها مختومه شده و ۳۰ درصد باقی مانده که در حال پیگیری است.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد تاکید کرد: امیدواریم این تعداد پرونده نیز بزودی از سوی دستگاه قضائی تعیین تکلیف شود و پیگیری‌هایی که وکلای نیکوکار انجام می‌دهند این پرونده را به نتیجه برساند.
به گفته وی، دستگاه قضائی و قضات همکاری خوبی با مددجویان کمیته امداد دارند و دغدغه آنها نسبت به محرومین و مددجویان باعث تعیین تکلیف و پیگیری پرونده‌ها می‌شود.
صباغیان اظهار داشت: به رغم اینکه مشکلات معیشتی مددجویان و نیازهای اقتصادی آنها زیاد است اما خوشبختانه افزایش تولید پرونده چشمگیری نسبت به سال گذشته نداشتیم.
وی خاطر نشان کرد: خانواده مددجویان قدر شناس کمک‌هایی که از سوی نظام به آنها می‌شود هستند و سعی می‌کنند با حداقل‌هایی که دارند زندگی شأن را دنبال کنند مگر جایی که واقعاً به مشکل بخورند و حقوقشان تضییع شود که در این صورت منجر به صدور پرونده و پیگیری قضائی توسط آنها می‌شود.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد گفت: بنابراین در مجموع با افزایش پرونده‌های قضائی مواجه نبودیم.