خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود امارات به عرضه نفت خام سنگین

فارس | اقتصادی | جمعه، 23 فروردین 1398 - 12:49
امارات بعد از 6 ماه موفق به فروش نفت خام سنگین شد، برخی از منابع خبری اعلام کردند، امارات که به دلیل وجود نفت سنگین ایران تاکنون نمی توانست نفت سنگین عرضه کند.
نفت،سنگين

امارات بعد از 6 ماه موفق به فروش نفت خام سنگین شد، برخی از منابع خبری اعلام کردند، امارات که به دلیل وجود نفت سنگین ایران تاکنون نمی توانست نفت سنگین عرضه کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، امارات بعد از 6 ماه موفق به فروش نفت خام سنگین شد.
برخی از منابع خبری اعلام کردند امارات که به دلیل وجود نفت سنگین ایران تاکنون نمی‌توانست نفت سنگین را عرضه کند با تحریم نفت ایران و ونزوئلا موفق شد تا بعد از 6 ماه نفت خام سنگینش را به مشتری های آسیایی بفروشد.
این اولین بار است که امارات می‌تواند نفت خام سنگین خود را در بازار معامله کند و این کار توسط ژاپنی ها صورت گرفت.
انتهای پیام/ب