هم اندیشی اساتید و خبرگان برای بهرهبرداری از فناوریهای نوظهور
نشست اساتید و خبرگان صنعت رمزارز با عنوان «فرصتها، چالشها و روندهای جهانی تجاریسازی و کاربست فناوری های نوظهور» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

نشست اساتید و خبرگان صنعت رمزارز با عنوان «فرصتها، چالشها و روندهای جهانی تجاریسازی و کاربست فناوری های نوظهور» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، نشست اساتید و خبرگان صنعت رمزارز باعنوان «فرصتها، چالشها و روندهای جهانی تجاریسازی و کاربست فناوریهای نوظهور» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
در این نشست تخصصی که اساتید و رؤسای دانشکدههای «علوم ریاضی و کامپیوتر»، «مهندسی برق»، «مهندسی کامپیوتر» و «مدیریت، علم و فناوری» حضور داشتند، مدیر عامل یک گروه سرمایه گذاری به تشریح دستاوردهای انجام شده در کشور با کمک نخبگان و جوانان متخصص پرداخت.
امید طهرانی، معاون اجرایی این هلدینگ با اشاره به یکی از اصلیترین چالشهای حوزه فناوری بلاک چین و رمزارز که نبود نیروی متخصص است، گفت: یکی از دشوار ترین کارها در صنعت بلاک چین و رمز ارز جذب نیروی انسانی فنی ماهر است.
در این جلسه مهدی مجیدپور عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت و رئیس دفتر بازاریابی دانشگاه، ضمن برشمردن خلأهای قانونی و سیاستی کشور در زمینه رمزارزها، لزوم ساماندهی در حوزه حاکمیتی و برخورد هوشمندانه در جهت استفاده حداکثری از فناوریهای نوظهور در انجام تعاملات بین المللی را یادآور شد و اعلام کرد که اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای ظرفیتهای فراوانی جهت کمک به توسعه فناوریها از منظر علوم ریاضی، برنامهنویسی و مدیریت و اقتصادی کردن فعالیتها هستند.
همچنین وی مصادیق متعددی را در جهت تجاری سازی و کاربردی کردن فعالیتها عنوان کرد.
رؤسای دانشکدههای علوم ریاضی و کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر در این گردهمایی به ارائه نظرات و پیشنهادات پرداختند و از شکلگیری همکاریهای آموزشی، پژوهشی و دانشجویی استقبال کردند.
محدث رئیس دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر نیز با پیشنهاد تعریف پایاننامههای مشترک در تمام مقاطع تحصیلی و همچنین برگزاری دورههای آموزشی مشترک، گفت: امیدواریم همکاری فی مابین دو مجموعه هر چه سریعتر آغاز شود.
وی از طراحی بسترهای قوی در زمینه الگوریتمهای پیشرفته مالی و کاربردی در حوزه رمزارزها و بلاک چین خبر داد و از همکاری دو جانبه استقبال کرد.
محدث خواستار سریعتر اجرایی شدن پیشنهادات مطروحه بود.
زرندی رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر نیز ایده برگزاری مسابقات دانشجویی و اعطاء جوایز به برگزیدگان را مطرح کرد.
همچنین هاشمی گلپایگانی راههای مفیدی را برای تربیت نیروی انسانی ماهر و جذب آنها توسط هلدینگ سرمایه گذاری ارائه داد.
در نهایت مجیدپور با جمعبندی مباحث مطروحه و مثبت ارزیابی کردن این نشست، اظهار کرد: همکاری مشترک به منظور هم افزایی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه صنعت بلاک چین و رمزارز میتواند با انجام پایاننامههای مشترک، انعقاد پروژههای تحقیقاتی مشترک، برگزار کلاسهای آموزشی، بورسیه دانشجویان از سوی هلدینگ مذکور و کارآموزی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در این هلدینگ اجرایی شود.
انتهای پیام/