خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هم اندیشی اساتید و خبرگان برای بهره‌برداری از فناوری‌های نوظهور

فارس | برگزیده | جمعه، 11 تیر 1400 - 20:53
نشست اساتید و خبرگان صنعت رمزارز با عنوان «فرصت‌ها، چالش‌ها و روندهای جهانی تجاری‌سازی و کاربست فناوری های نوظهور» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
كامپيوتر،مشترك،دانشگاه،بلاك،هلدينگ،اميركبير،اساتيد،رياضي،مهن ...

نشست اساتید و خبرگان صنعت رمزارز با عنوان «فرصت‌ها، چالش‌ها و روندهای جهانی تجاری‌سازی و کاربست فناوری های نوظهور» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، نشست اساتید و خبرگان صنعت رمزارز باعنوان «فرصت‌ها، چالش‌ها و روندهای جهانی تجاری‌سازی و کاربست فناوری‌های نوظهور» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
در این نشست تخصصی که اساتید و رؤسای دانشکده‌های «علوم ریاضی و کامپیوتر»، «مهندسی برق»، «مهندسی کامپیوتر» و «مدیریت، علم و فناوری» حضور داشتند، مدیر عامل یک گروه سرمایه گذاری به تشریح دستاوردهای انجام شده در کشور با کمک نخبگان و جوانان متخصص پرداخت.
امید طهرانی، معاون اجرایی این هلدینگ با اشاره به یکی از اصلی‌ترین چالش‌های حوزه فناوری بلاک چین و رمزارز که نبود نیروی متخصص است، گفت: یکی از دشوار ترین کارها در صنعت بلاک چین و رمز ارز جذب نیروی انسانی فنی ماهر است.
در این جلسه مهدی مجیدپور عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت و رئیس دفتر بازاریابی دانشگاه، ضمن برشمردن خلأهای قانونی و سیاستی کشور در زمینه رمزارزها، لزوم سامان‌دهی در حوزه حاکمیتی و برخورد هوشمندانه در جهت استفاده حداکثری از فناوری‌های نوظهور در انجام تعاملات بین المللی را یادآور شد و اعلام کرد که اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای ظرفیت‌های فراوانی جهت کمک به توسعه فناوری‌ها از منظر علوم ریاضی، برنامه‌نویسی و مدیریت و اقتصادی کردن فعالیت‌ها هستند.
همچنین وی مصادیق متعددی را در جهت تجاری سازی و کاربردی کردن فعالیت‌ها عنوان کرد.
رؤسای دانشکده‌های علوم ریاضی و کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر در این گردهمایی به ارائه نظرات و پیشنهادات پرداختند و از شکل‌گیری همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی استقبال کردند.
محدث رئیس دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر نیز با پیشنهاد تعریف پایان‌نامه‌های مشترک در تمام مقاطع تحصیلی و همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک، گفت: امیدواریم همکاری فی مابین دو مجموعه هر چه سریع‌تر آغاز شود.
وی از طراحی بسترهای قوی در زمینه الگوریتم‌های پیشرفته مالی و کاربردی در حوزه رمزارزها و بلاک چین خبر داد و از همکاری دو جانبه استقبال کرد.
محدث خواستار سریع‌تر اجرایی شدن پیشنهادات مطروحه بود.
زرندی رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر نیز ایده برگزاری مسابقات دانشجویی و اعطاء جوایز به برگزیدگان را مطرح کرد.
همچنین هاشمی گلپایگانی راه‌های مفیدی را برای تربیت نیروی انسانی ماهر و جذب آنها توسط هلدینگ سرمایه گذاری ارائه داد.
در نهایت مجیدپور با جمع‌بندی مباحث مطروحه و مثبت ارزیابی کردن این نشست، اظهار کرد: همکاری مشترک به منظور هم افزایی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه صنعت بلاک چین و رمزارز می‌تواند با انجام پایان‌نامه‌های مشترک، انعقاد پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، برگزار کلاس‌های آموزشی، بورسیه دانشجویان از سوی هلدینگ مذکور و کارآموزی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در این هلدینگ اجرایی شود.
انتهای پیام/