خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۷ هزار واحد صنفی در استان ایلام فعالیت دارند

مهر | استان‌ها | جمعه، 11 تیر 1400 - 08:19
ایلام-رئیس سازمان صمت ایلام گفت: در حال حاضر ۳۷ هزار واحد صنفی در استان ایلام فعالیت دارند.
اصناف،ايلام،استان،صنفي،اتاق،بازاريان،رحيمي

به گزارش خبرنگار مهر، رضا محمد رحیمی عصر پنجشنبه در مراسم تجلیل از خدمات اتاق اصناف ایلام که با حضور بسطامی نماینده مردم استان د، مجل صورت گرفت، روز اصناف را به بازاریان، تجار، و فعالان اقتصادی در سطح استان تبریک گفت و افزود: اتاق اصناف ایلام در مجامع و جلسات مختلف اقتصادی از ساختاری قوی در سطح استان برخوردار است و تمام تلاش خود را برای تعامل هرچه بیشتر با این عزیزان به کار خواهیم بست.
ادامه داد: در استان ایلام تعداد ۱۱۱ اتحادیه صنفی، ۹ اتاق اصناف و نزدیک به ۳۷ هزار واحد صنفی وجود دارد که به نسبت جمعیت بخش بزرگی از نیروی کار استان را در برمی‌گیرد.
محمد رحیمی ضمن تقدیر از همراهی اصناف در تعطیلات ناشی از شرایط کرونایی خواستار پیگیری تنفس شش ماه برای پرداخت تسهیلات اقساط تسهیلات کرونایی برای اصناف از سوی نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی شد.
رئیس سازمان صمت ایلام همچنین بر لزوم حل مشکلات پیش روی بازاریان در مباحث مالیاتی و بیمه‌ای، لزوم اصلاح قانون نظام صنفی، به روزرسانی قانون تعزیرات، بازرسی و نظارت بر بازار توسط اتحادیه‌های صنفی، راه‌اندازی میادین میوه و تره بار توسط شهرداری ایلام و راه اندازی شهرک صنفی ایلام تاکید کرد.