خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبات نسبی قیمت ها در بازار طلا و سکه

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 10 تیر 1400 - 17:47
رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر تهران گفت: امروز قیمت طلا و سکه در بازار‌های داخلی نسبت به اواخر روز گذشته تغییر چندانی پیدا نکرده است.
تومان،سكه،طرح،طلا

ابراهیم محمد ولی رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با خبرنگاراظهار کرد: امروز هر قطعه سکه طرح جدید نسبت به آخرین معاملات روز گذشته با ثبات قیمت مواجه بود و با نرخ ۱۰ میلیون و ۷۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
وی ادامه داد: امروز قیمت اونس طلا در بازار‌های جهانی با رشد 6 دلاری مواجه شد و نهایتا به هزار و 774 دلار رسید همچنین نرخ دلار هم با کاهش مواجه بود که این دو عامل نتوانستند امروز تاثیر چندانی در بازارهای داخلی بگذارند.
این مقام مسئول تصریح کرد: امروز هر گرم طلای ۱۸ عیار یک میلیون و 64 هزار تومان، هر قطعه سکه طرح جدید ۱۰ میلیون و ۷۷۰ هزار تومان، سکه طرح قدیم ۱۰ میلیون و 500 هزار تومان، نیم سکه ۵ میلیون و 750 هزار تومان، ربع سکه ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و سکه یک گرمی ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در بازار‌های داخلی معامله شد.
انتهای پیام/