خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت مشهدی‌ها به تهران با یک تئاتر موزیکال

تسنیم | فرهنگی و هنری | جمعه، 23 فروردین 1398 - 11:27
محمد نیازی که سال 96 با نمایش موزیکال پیانیستولوژی در ایرانشهر روی صحنه رفته بود، قصد دارد نمایش آی‌راک را در تماشاخانه ملک روی صحنه برد.
نمايش،صحنه،نيازي،تئاتر،تماشاخانه،اميرحسين،فجر

به گزارش خبرنگار فرهنگی تسنیم، محمد نیازی که پیش از این دو موزیکال «یتیم خانه فونیکس» و «پیانیستولوژی» را در روی صحنه برده است و برای هر دو نمایش جوایز متعددی از جشنواره تئاتر فجر دریافت کرده است، قرار است فروردین امسال نمایش «آی‌راک» را از 28فروردین‌ماه در «تماشاخانه ملک» روی صحنه برد.
این نمایش پیشتر به مدت 21شب در «سالن اصلی تئاتر شهر مشهد» روی صحنه رفته بود و این اجرا دومین تجربه نیازی در تهران خواهد بود.
او «پیانیستولوژی» را اواخر سال 1396 در «تماشاخانه ایرانشهر» روی صحنه برده بود.
در «آی‌راک» نیازی بار دیگر با سهند خیرآبادی در مقام نویسنده و مسعود حکم‌آبادی در مقام تهیه‌کننده همکاری می‌کند.
در نمایش «آی‌راک» مجتبی شفیعی، امیرحسین رحیمی، امیرحسین مظلوم‌حسینی و مهسا غفوریان بازی می‌کنند.
«میلاد قنبری» برنده سه جایزه تئاتر فجر نیز آهنگساز این نمایش را برعهده دارد.
«آی‌راک» روایت زندگی یک مجری مشهور رادیو است که اقدام به برگزاری یک مسابقه عجیب رادیویی می‌کند تا بلکه از بین‌ شرکت‌کنندگان به عشق قدیمی‌اش برسد.
پیش‌فروش روزهای ابتدایی این نمایش در سایت «تیکت TIK8» آغاز شده است.
انتهای پیام/