تشکیل جلسه فوقالعاده کانون پخشکنندهها برای اکران دو فیلم انصرافی
رئیس کانون پخش کنندگان سینمای ایران شرط اکران فیلم «درخت گردو» و «دینامیت» را عمل وزارت ارشاد به تعهداتش عنوان کرد.

در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
علی سرتیپی رئیس کانون پخش کنندگان سینمای ایران درباره لغو اکران فیلم های «دینامیت» و «درخت گردو» به خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت :علت لغو اکران بی نظمیها و عمل نکردن به قول هایشان است.
وی با اشاره به اینکه درخت گردو فروش خوبی دارد و در جشنواره نیز این موضوع ثابت شده است؛ بیان کرد:در شرایط کنونی که وضعیت کرونا غیر قابل پیش بینی است نگران اکران فیلم هستیم از این رو خواستیم که دولت کمک کند در غیر اینصورت فیلم در شرایط عادی فروش خوبی دارد.
سرتیپی بیان کرد: فردا انجمن سینماداران جلسه فوق العادهای برای اجرای تعهدات دارد و قلبا موافق اکران دو فیلم هستیم.
وی ادامه داد: پافشاری ما برای تعهدات به این دلیل است که با حاد شدن شرایط کرونا و بسته شدن سینما این فیلمها نیز به سرنوشت شنای پروانه دچار نشود.
رئیس کانون پخش کنندگان سینمای ایران تاکید کرد: اگر بر تعهداتشان پایبند نباشند به هیچ عنوان زیر بار اکران نمیرویم.
انتهای پیام/