سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب اجازه رئیسی از رهبر انقلاب برای تمرکز بر تمهید مقدمات تشکیل دولت

ایسنا | سیاسی | چهارشنبه، 09 تیر 1400 - 18:30
سید ابراهیم رئیسی از رهبر انقلاب برای تمرکز بر تمهید مقدمات تشکیل دولت جدید کسب اجازه کرد.
دولت،قوه،تمهيد،مقدمات،قضائيه

سید ابراهیم رئیسی از رهبر انقلاب برای تمرکز بر تمهید مقدمات تشکیل دولت جدید کسب اجازه کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، رییس قوه قضائیه در نامه‌ای به رهبر انقلاب اسلامی اجازه خواست تا در زمان باقیمانده تا آغاز به کار دولت جدید، در تمهید مقدمات استقرار دولت سیزدهم متمرکز شود.
سید ابراهیم رئیسی در نامه‌ای به رهبر انقلاب اسلامی با تشکر از اعتماد، حمایت‌ها و راهنمایی‌های حکیمانه معظم‌له در دوره مسئولیت خود در دستگاه قضایی و همچنین الطاف ویژه ایشان نسبت به عملکرد دو سال گذشته قوه قضائیه در دیدار اخیر با مسئولان این قوه، با اشاره به اهمیت امور دولت آینده و فرصت زمانی محدود برای تمهید مقدمات استقرار دولت، از ایشان درخواست کرد در صورت صلاحدید اجازه فرمایند در فرصت باقیمانده، در تمهید مقدمات تشکیل دولت جدید متمرکز شده و معظم له در خصوص ریاست قوه قضائیه، به نحو صلاحدید اتخاذ تصمیم فرمایند.
انتهای پیام