خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان نوع۳ حوزه علوم اعصاب و فناوری‌های شناختی حمایت می‌شوند

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 09 تیر 1400 - 16:12
راهبرد سال جاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، حمایت از شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان‌های نوع 3 است که در حوزه علوم اعصاب و شناخت فعالیت می‌کنند
شناختي،خلاق،ستاد،علوم،حمايت،حوزه،ايده

راهبرد سال جاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، حمایت از شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان‌های نوع 3 است که در حوزه علوم اعصاب و شناخت فعالیت می‌کنند
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، براساس آیین‌نامه سال جاری این ستاد، مراکز نوآوری و شتابدهنده‌های فعال در حوزه شناختی و اعصاب، با ایجاد پهنه‌ای برای رونق شرکت‌های خلاق و استارتاپ‌های این فناوری، کسب و کارهای خلاق شناختی را رونق می‌دهد.
بالغ بر 10 شتابدهنده، مرکز رشد و نوآوری در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی با حمایت ستاد فعال شده‌اند که ایده‌های نو را برای تبدیل شدن به شرکت‌های خلاق فراهم می‌کنند.
حمایت از تولید و توسعه محصولات ایران‌ساخت و ارائه و خدمات خلاق در علوم شناختی از سوی ستاد اعلام شد و تا کنون با استقبال بیش از 100 شرکت خلاق و استارتاپ‌ در حوزه بازی‌های شناختی، نرم‌افزارهای رایانه‌ای و تلفن همراه، تجهیزات توان‌بخشی و اعصاب، روان‌کاوی و دیگر حوزه‌ها فعالیت می‌کنند.
تجاری‌سازی ایده‌های شناختی در قالب شرکت خلاق
ستاد توسعه علوم و شناختی، با اولویت‌بخشیدن به شرکت‌های خلاق و استارتاپی، محصولات، فناوری‌ها و ایده‌های کاربردی و نیازمحور در حوزه شناختی است و در حالی که در نخستین ارزیابی، 15 ایده نوآورانه ارزیابی و 5 ایده نوآورانه حمایت شد، در سال جاری زمینه برای حمایت بیش از 10 ایده برای تبدیل به شرکت خلاق و تجاری‌سازی پس از ارزیابی‌های اولیه توسط گروه متخصص و کارشناسان ستاد فراهم شد.
شرکت‌های خلاق فعال در حوزه توان‌یابی شناختی، داده‌کاوی، علوم و فناوری عصب شناختی، با حمایت مراکز شتابدهنده و مرکز نوآوری شناختی پس ازا ارائه طرح‌های توجیهی، بررسی و ارزیابی‌‌های ستاد و مراکز میزبان، برای معرفی به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و تبدیل نمونه‌های اولیه به محصول رقابتی مورد حمایت قرار می‌گیرند.
در حالی که زمینه برای تجاری‌سازی 5 ایده محصول‌محور شناختی فراهم شده است، متقاضیان شرکت‌های خلاق شناختی می‌توانند ایده‌های نوآورانه خود را به ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی اعلام کنند و از حمایت‌های شتاب‌دهی، تجاری‌سازی و ارائه محصول یا خدمت به بازار بهره‌مند شوند.
انتهای پیام/