خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین آمار کرونا در ایران؛ فوت ۱۳۷ بیمار در شبانه روز گذشته

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 09 تیر 1400 - 14:24
با فوت ۱۳۷ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته، تعداد جانباختگان به ۸۴ هزار و ۲۶۴ نفر رسید.
نفر،كشور،دُز،بيماران،مجموع

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز (چهارشنبه، ۹ تیر) بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۷۴۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۲۲۲ نفر از آن‌ها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳ میلیون و ۲۰۴ هزار و ۵۵۷ نفر رسید.
متاسفانه در شبانه روز گذشته، ۱۳۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۴ هزار و ۲۶۴ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۲ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۸۲۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.
۳ هزار و ۱۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۳ میلیون و ۶۳۵ هزار و ۶۷۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تا کنون ۴ میلیون و ۴۳۶ هزار و ۸۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و یک میلیون و ۵۹۶ هزار و ۵۰۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند.
براین اساس مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۶ میلیون و ۳۲ هزار و ۵۹۰ دُز رسید.
انتهای پیام/