خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذاکر: شاخص‌هایی برای توزیع قیر در کشور تعیین شود

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | چهارشنبه، 09 تیر 1400 - 13:53
نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی خواستار تعیین اولویت ها و شاخص های توزیع قیر در کشور شد.
توزيع،روستايي،اولويت،شاخص

نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی خواستار تعیین اولویت ها و شاخص های توزیع قیر در کشور شد.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سید سلمان ذاکر در جلسه علنی امروز ( چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری اظهار کرد: باید شاخص های توزیع قیر مشخص شده و توزیع در استان های کم برخوردار و محروم در اولویت قرار گیرد، این مناطق راه های مواصلاتی و روستایی مناسبی ندارد.
وی ادامه داد: بسیاری از محورهای مواصلاتی استان آذربایجان شرقی به ویژه محورهای روستایی از وضعیت نامناسبی برخوردار است، با تعیین شاخص های توزیع می‌توان به بهترین نتیجه رسید.
ذاکر در پایان خاطرنشان کرد: در کشور ۸ هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد که ۵۰ درصد آن فاقد آسفالت است با تعیین اولویت ها بسیاری از موارد در ۶ ماهه اول سال انجام می شود.
انتهای پیام