سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳ شهر اصفهان اصفهان در وضعیت نارنجی کرونا قرار گرفت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 09 تیر 1400 - 12:47
اصفهان - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: ۱۳ شهرستان استان اصفهان در وضعیت نارنجی کرونا قرار گرفته است و روند شیوع در استان افزایشی است.
وضعيت،كرونا،اصفهان،استان،شهرهاي،شيوع،رنگ

آرش نجیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت رنگ بندی شهرهای استان اصفهان در زمینه شیوع کرونا اظهار داشت: متأسفانه شیوع کرونا در استان اصفهان روند صعودی یافته و شاهد افزایش بیماران بستری هستیم.
وی افزود: بر این اساس وزارت بهداشت روز گذشته آخرین وضعیت رنگ بندی شهرهای کشور را اعلام کرده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بر اساس آخرین رنگ بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت در حال حاضر ۱۳ شهر اصفهان در وضعیت نارنجی کرونا قرار گرفت، اضافه کرد: شهرستان‌های اصفهان، شهرضا، شاهین شهر و میمه، کاشان، نطنز، فلاورجان، لنجان، مبارکه، گلپایگان، خمینی‌شهر، نجف‌آباد، سمیرم و نائین در وضعیت نارنجی کرونا هستند.
وی با بیان اینکه ۱۱ شهرستان استان اصفهان نیز در وضعیت زرد شیوع کرونا هستند، ادامه داد: شهرستان‌های دهاقان، اردستان، آران و بیدگل، چادگان، فریدون، تیران و کرون، برخوار، فریدونشهر، خوانسار، خور و بیابانک و بوئین میاندشت در این وضعیت هستند.
نجیمی با بیان اینکه هنوز هیچیک از شهرهای استان اصفهان در وضعیت قرمز کرونا قرار ندارد، ابراز داشت: هنوز هیچیک از شهرهای استان نیز در وضعیت آبی یا سفید کرونا قرار نگرفته است.