سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حال ۸۰ بیمار کرونایی یزد وخیم است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 09 تیر 1400 - 12:06
یزد- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: حال ۸۰ بیمار کرونایی یزد وخیم است و در بخش مراقبت‌های ویژه از آنها نگهداری می‌شود.
كرونا،مشكوك،يزد،وضعيت،استان

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر از تداوم روند صعودی افزایش بستری‌های مشکوک به کرونا در استان یزد خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر ۴۶۸ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.
وی عنوان کرد: از این تعداد ۸۸ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفته اند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد عنوان کرد: در شبانه روز گذشته ۱۳۵ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان یزد پذیرش شدند.
نوری شادکام یادآور شد: در حال حاضر شهرستان‌های ابرکوه، بافق، اردکان در وضعیت نارنجی، شهرستان های بهاباد و اشکذر در وضعیت زرد و سایر شهرستان‌ها در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.
وی تاکید کرد: هم استانی‌ها رعایت شیوه نامه های بهداشتی را همچنان رعایت کنند و از حضور در اجتماعات و دورهمی های خانوادگی جدا خودداری کنند.